Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2022. január 9.)

2022-01-09 00:18:25 / Robb Martin

.

® Jövő héten, szerdán, 10 órakor, Szenior Bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben, 18 órakor a Fiatal Felnőttek Köre a parókián tartja alkalmát. Csütörtökön 18 órától a FeTa Kör találkozik a parókián. Pénteken fél 5 órakor kezdődik a konfirmációi előkészítő a parókián, 18 órakor az IFI szintén a parókián találkozik. A „Kövess Engem" Kör következő alkalma a gyülekezeti teremben 18 órakor kezdődik.

 

® Január 13-án, csütörtökön 17 órától istentiszteletet tartunk a templomban.

 

® Január 16-án, vasárnap délelőtt fél 9-kor és 10 órakor tartunk istentiszteletet a templomban, 9.30-tól imaközösség lesz a gyülekezeti terem alatti lakrészben: a kék kapun át kell bemenni. 10 órakor kezdődik a gyermek-istentisztelet a gyülekezeti teremben.

 

® Az Ökumenikus Imahét alkalmai 2022. január 17-22., hétfő-szombat között 17 órakor kezdődnek. Január 17-én, hétfőn a Miskolc-Belvárosi templomban kezdődik az imahét 17 órától, az ünnepzáró alkalom a Deszkatemplomban lesz szombaton, 17 órai kezdettel.

 

® Szomorú szívvel, de Urunk akaratában megnyugodva hirdetjük, hogy január 3-án, hétfőn, 11 órakor, a Szentpéteri kapui Temetőben kísértük utolsó földi útjára Nyírfalusi Béláné gyülekezeti tagunkat, aki 100 éves korában költözött haza Teremtőjéhez. Január 5-én, szerdán, 12 órakor, a Deszka Temetőben vettünk végső búcsút Csonó Tamás Zoltán testvérünktől, aki 35 éves korában hunyt el. Vigasztalódást kívánunk a gyászoló családoknak!

 

® A Deszkaszálkák legújabb száma a karácsonyi ünnepekre megérkezett. A testvérek által el nem vitt példányok borítékolva a postán feladásra kerültek. A 2022. évre szóló kártyanaptár a könyvterjesztési asztalról elvihető.

 

® A Reformátusok Lapja és a reForrás legújabb kiadása kapható az iratterjesztésünkben, sok más lelkileg építő kiadvánnyal együtt. A reForrásban található egy falinaptár és Kovács Gáborné testvérünk írása is. A világoskék énekeskönyvek elfogytak, a sötétkék énekeskönyvből a kiadó szerint leghamarabb január végén kaphatunk. Még 100-at várunk, január végére lesz újra.

 

® Kérjük a testvéreket, hogy imádkozzanak a járványhelyzet mielőbbi megszűnéséért, az egészségügyi dolgozókért, a felelős döntéshozókért, a betegek gyógyulásáért, a gyászoló családokért!

 

Áldás békesség!