Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2022. január 16.)

2022-01-14 21:42:17 / Robb Martin

.

® Jövő héten, szerdán, 10 órakor, Szenior Bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben. 18 órakor a Fiatal Felnőttek Köre a parókián tartja alkalmát, szintén szerdán 18 órakor a Hajnal Kör az online térben találkozik. Csütörtökön a FeTa Kör 18 órai kezdettel tartja következő alkalmát a gyülekezeti teremben. Pénteken fél 5 órakor találkoznak a konfirmációi előkészítő résztvevői a parókián, 18 órakor az IFI szintén a parókián találkozik. A Keresztkérdések Kurzus a gyülekezeti teremben 18 órakor kezdődik.

 

® Csütörtökön nem tartunk istentiszteletet. Január 23-án, vasárnap délelőtt fél 9-kor és 10 órakor tartunk istentiszteletet a templomban, 9.30-tól imaközösség lesz a gyülekezeti terem alatti lakrészben: a kék kapun át kell bemenni. 10 órakor kezdődik a gyermek-istentisztelet a gyülekezeti teremben.

 

® Az Ökumenikus Imahét alkalmai január 17-22., hétfő-szombat között 17 órakor lesznek. Holnap, hétfőn a Miskolc-Belvárosi templomban kezdődik az imahét 17 órától, az ünnepzáró alkalom a Deszkatemplomban lesz szombaton, 17 órai kezdettel.

 

® Szomorú szívvel, de Urunk akaratában megnyugodva hirdetjük, hogy január 15-én, szombaton, 13 órakor, a Deszka Temetőben kísértük utolsó földi útjára Osváth Endre testvérünket, aki 81 éves korában költözött haza Teremtőjéhez. Vigasztalódást kívánunk a gyászoló családnak!

 

® A gyülekezeti tagsági nyilvántartásunk pontosításához a testvérek segítségét kérjük. Az esetleges lakcím- és név változásokat kérjük a reftetemvar@gmail.com címen jelentsék be. A banki átutalásoknál a lakcím megjelölése is nagy segítség lenne.

 

® A Reformátusok Lapja legújabb kiadása kapható az iratterjesztésünkben, sok más lelkileg építő kiadvánnyal együtt. A világoskék énekeskönyvek elfogytak, a sötétkék énekeskönyvből a kiadó szerint leghamarabb január végén kaphatunk. Még 100-at várunk, január végére lesz újra.

 

® Kérjük a testvéreket, hogy imádkozzanak a járványhelyzet mielőbbi megszűnéséért, az egészségügyi dolgozókért, a felelős döntéshozókért, a betegek gyógyulásáért, a gyászoló családokért!

 

Áldás békesség!