Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2022. január 23.)

2022-01-22 16:55:33 / Robb Martin

.

® Jövő héten gyülekezeti alkalmainkat az alábbi rend szerint tartjuk meg: szerdán, 10 órakor, Szenior Bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben, 18 órakor a Fiatal Felnőttek Köre a parókián tartja alkalmát. Csütörtökön 18 órától a FeTa Kör találkozik a gyülekezeti teremben. Pénteken fél 5 órakor kezdődik a konfirmációi előkészítő a parókián, 18 órakor az IFI szintén a parókián találkozik. A „Kövess Engem" Kör a gyülekezeti teremben 18 órakor kezdődik.

 

® Január 27-én, csütörtökön 17 órától istentisztelet a templomban. Január 30-án, vasárnap délelőtt fél 9-kor és 10 órakor tartunk istentiszteletet a templomban, 9.30-tól imaközösség lesz a gyülekezeti terem alatti lakrészben: a kék kapun át kell bemenni. 10 órakor kezdődik a gyermek-istentisztelet a gyülekezeti teremben.

 

® Január 30-án, vasárnap 15 órai kezdettel presbiteri gyűlést tartunk.

 

® A gyülekezeti tagsági nyilvántartásunk pontosításához a testvérek segítségét kérjük. Az esetleges lakcím- és név változásokat kérjük a reftetemvar@gmail.com címen jelentsék be. A banki átutalásoknál a lakcím megjelölése is nagy segítség lenne.

 

® A Reformátusok Lapja legújabb kiadása kapható az iratterjesztésünkben, sok más lelkileg építő kiadvánnyal együtt. A világoskék énekeskönyvek elfogytak, a sötétkék énekeskönyvből a kiadó szerint leghamarabb január végén kaphatunk. Még 100-at várunk, január végére lesz újra.

 

® Kérjük a testvéreket, hogy imádkozzanak a járványhelyzet mielőbbi megszűnéséért, az egészségügyi dolgozókért, a felelős döntéshozókért, a betegek gyógyulásáért, a gyászoló családokért!

 

Áldás békesség!