Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2022. június 12. – Jókai ovis családi vasárnap)

2022-06-12 17:05:06 / Robb Martin

.

® A jövő héten gyülekezeti alkalmainkat az alábbi rend szerint tartjuk meg: szerdán, 10 órakor Szenior Bibliaóra kezdődik a gyülekezeti teremben, 18 órától a Fiatal Felnőttek Köre a parókián tartja alkalmát. Pénteken 18 órakor az IFI a parókián találkozik.

 

® Június 16. csütörtök, 17 óra, istentisztelet a templomban.

 

® Június 19. vasárnap, a szokott rendben, délelőtt két istentisztelet lesz templomunkban, fél 9 óra, és 10 órakor. 9.30-tól imaközösséget tartunk a gyülekezeti terem alatti lakrészben, 10 órakor gyermek-istentisztelet kezdődik a gyülekezeti teremben.

 

® Június 19. vasárnap délután közös bibliaköri évadzárót tartunk Varbón 14-18 óra között. Jelentkezni erre az eseményre a bibliakörök vezetőinél lehet a mai napon legkésőbb. Az utazást a jelentkezők számának függvényében szervezzük autókkal.

 

® A templom kerítésének cseréje szükséges. Kérjük a testvéreket, hogy a következő hetekben az erre a célra kihelyezett perselyekben támogassák a felújítást. A gyülekezeti ház felújítása és a templom tető festése a Tiszáninneni Református Egyházkerületen keresztül állami támogatás keretében történik. Ha Isten éltet, őszre mindkét munka elkészül.

 

® Június 25-én, szombaton, a Sárospataki Református Kollégium történelmi környezetében egyházkerületi gyülekezeti találkozó kerül megrendezésre, melyre szeretettel hívjuk és várjuk gyülekezetünk tagjait is. A program délelőtt 10 órakor kezdődik. A könyvterjesztési asztalnál található jelentkezési lapon jelezhetik részvételi szándékukat a testvérek erre az alkalomra még a mai napon (június 12. vasárnap), elérhetőségi adataik megadásával. Az utazást a jelentkezők számának függvényében szervezzük autókkal vagy más módon, ha szükséges.

 

® Szomorú szívvel hirdetjük, hogy június 8-án, szerdán, 11 órakor, templomunkban vettünk végső búcsút Komáromi Miklós testvérünktől, aki 62 éves korában költözött haza Teremtőjéhez. Vigasztalódást kívánunk a gyászoló családnak!

 

® A Magyarországi Református Szeretetszolgálaton keresztül élelmiszerszállítmánnyal és adománygyűjtéssel is segíthetjük az ukrajnai háborútól szenvedőket. A 1358-as adományvonal tárcsázásával hívásonként 500 forinttal lehet hozzájárulni a humanitárius munkához. Közvetlen utalással a CIB Banknál vezetett folyószámlára is küldhetnek felajánlást: CIB 10702019-85008898-51100005 (A közlemény rovatba kérik beírni: Nemzeti Összefogás).

 

® A Reformátusok Lapja legújabb kiadása és a ReForrás májusi száma megjelent, sok más lelkileg építő kiadvánnyal együtt kapható az iratterjesztésünkben. Az új énekeskönyvből kis alakú példányok csak év végén érkeznek.

 

Áldás békesség!