Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2022. július 24.)

2022-07-22 21:05:02 / Robb Martin

.

® A jövő héten, szerdán 18 órától a Fiatal Felnőttek Köre a parókián tartja alkalmát.

 

® Július 28. csütörtök, 17 óra, istentisztelet a templomban.

 

® Július 31. vasárnap, a szokott rendben, délelőtt két istentiszteletet tartunk templomunkban, fél 9 óra, és 10 órakor. 9.30-tól imaközösséget - amíg a felújítás tart - a baba-mama szobában lesz, 10 órakor gyermek-istentisztelet kezdődik a gyülekezeti teremben.

 

® A Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány munkatársat keres menekültügyi koordinátor munkakör betöltésére. Munkavégzés helye: Miskolc, munkaviszony jellege: teljes munkaidő, 2022.12.31-ig terjedő határozott idejű munkaszerződés, három hónap próbaidővel. Jelentkezési határidő: 2022. július 31. Jelentkezni az allas@jobbadni.hu e-mail címre elküldött dokumentumokkal lehet.

 

® A Magyarországi Református Egyház Zsinatának Elnöksége tájékoztatja a gyülekezet tagjait, hogy Magyarországon az idén októberben népszámlálást tartanak, mely egyházunk társadalmi súlyáról is fontos visszajelzés lehet. A Központi Statisztikai Hivatal fizetett kérdezőbiztosokat keres, a feladatra augusztus 1-jéig lehet jelentkezni a helyi jegyzőnél. Az online kitöltési szakasz idejére (október 1-16.) református segítőket (népszámlálási tanácsadó) keresünk, akik a gyülekezet területén, az egyes családokat meglátogatva, igény esetén technikai segítséget nyújtanak a kérdőívek kitöltésében. Erre a szolgálatra augusztus 15-ig lehet jelentkezni a könyvterjesztési asztalnál kihelyezett jelentkezési lapon. A képzést és koordinálást a Zsinati Hivatal Kommunikációs Osztálya végzi majd.

 

® A Magyarországi Református Szeretetszolgálaton keresztül élelmiszerszállítmánnyal és adománygyűjtéssel is segíthetjük az ukrajnai háborútól szenvedőket. A 1358-as adományvonal tárcsázásával hívásonként 500 forinttal lehet hozzájárulni a humanitárius munkához. Közvetlen utalással a CIB Banknál vezetett folyószámlára is küldhetnek felajánlást: CIB 10702019-85008898-51100005 (A közlemény rovatba kérik beírni: Nemzeti Összefogás).

 

® A Reformátusok Lapja legújabb kiadása sok más lelkileg építő kiadvánnyal együtt megvásárolható az iratterjesztésünkben. A nagy alakú énekeskönyvekre készített borító többféle színben és mintával kapható a könyvterjesztésben 1.000.-Ft-os áron. Az új énekeskönyvek kis alakú példányai megérkeztek, ára 2.200,- Ft.

 

Áldás békesség!