Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2022. október 2.)

2022-10-01 15:02:14 / Robb Martin

.

® A 10 órai istentiszteleten a keresztség sákramentumában részesült Tóth István Kristóf és Szilágyi Réka Laura nevű kislánya. Isten áldása legyen a keresztelő családon!

 

® A jövő héten, szerdán, 10 órakor, Szenior bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben, 18 órától a Fiatal Felnőttek Köre a parókián találkozik, a Hajnal Kör pedig ugyanebben az időpontban a gyülekezeti teremben. Csütörtökön 17 órakor istentisztelet lesz a gyülekezeti teremben, és a FeTa bibliaóra is 17 órakor kezdődik a parókián.

 

® Jövő vasárnap, október 9-én, a szokott rendben, délelőtt fél 9 és 10 órakor tartunk istentiszteletet templomunkban. Fél 10-től imaközösség lesz a baba-mama szobában, 10 órakor gyermek-istentisztelet kezdődik a gyülekezeti teremben.

 

®  Jövő héten elindul gyülekezetünkben a konfirmációi felkészítés is, melyre még lehet jelentkezni a lelkipásztoroknál. Az első óra október 7-én, pénteken, délután fél 5-től lesz a parókián az ifiteremben. Ezen indul újra az ifjúsági bibliaóra (Ifi) is 18 órakor, szintén a parókián.

 

® Október 14-én, pénteken elindul a Keresztkérdések Kurzus gyülekezetünkben, 18 órakor a gyülekezeti teremben. Ez egy kéthetente megrendezésre kerülő, szendvicsezéssel egybekötött, 11 alkalomból álló előadás-beszélgetés sorozat, amely a következő kérdésekre keresi a választ: Kicsoda Jézus? Miért jött? Mit jelent Őt követni? Felekezeti hovatartozástól függetlenül szeretettel hívjuk és várjuk azokat a testvéreket, akik a keresztyén hit alapjaival szeretnének megismerkedni.

 

® Tájékoztatjuk a testvéreket, hogy az szja 1%-os felajánlásokból szeptember 30-ig 790.024 forint gyűlt össze „A Miskolci Műemlék Deszkatemplomért" Alapítvány számlájára. Köszönjük a felajánlásokat!

 

® Felhívjuk a testvérek figyelmét, hogy az októberben kezdődő népszámlálás alkalmával vállalják fel reformátusságukat, jelöljék be református egyházunkhoz való tartozásukat!

 

® A Magyarországi Református Szeretetszolgálaton keresztül élelmiszerszállítmánnyal és adománygyűjtéssel is segíthetjük az ukrajnai háborútól szenvedőket. A 1358-as adományvonal tárcsázásával hívásonként 500 forinttal lehet hozzájárulni a humanitárius munkához. Közvetlen utalással a CIB Banknál vezetett folyószámlára is küldhetnek felajánlást: CIB 10702019-85008898-51100005 (A közlemény rovatba kérik beírni: Nemzeti Összefogás).

 

® A Reformátusok Lapja legújabb kiadása sok más lelkileg építő kiadvánnyal együtt megvásárolható az iratterjesztésünkben. A nagy alakú énekeskönyvekre készített borító többféle színben és mintával kapható a könyvterjesztésben 1.500 forintos áron, a kis alakú énekeskönyvekre készített pedig 1000 forintos áron.

 

Áldás, békesség!