Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2022. december 11. – Advent 3. vasárnapja)

2022-12-10 23:00:15 / Robb Martin

.

® Ma - 15 óra: Úrvacsorás istentiszteletet a templomban. Negyed 5: Presbiteri gyűlés (gyül. terem)


® Jövő heti alkalmaink a következőképpen alakulnak:

-        Kedd, 18 óra: Fiatal Felnőttek Köre a gyülekezeti teremben.

-        Szerda, 10 óra: Szenior bibliaóra a gyülekezeti teremben. 18 óra: Hajnal Kör a gyülekezeti teremben.

-        Csütörtök, 17 óra: FeTa bibliaóra a parókián.

-        Péntek, 16.30 óra: Konfirmációs óra a parókián. 17.30 óra: Ifi a parókián. 18 óra: „Kövess engem" Kör a gyülekezeti teremben.

 

-        Jövő vasárnap, advent 4. vasárnapja, 10 óra: Istentiszteletet a templomban. 9 óra: Kóruspróba a gyülekezeti teremben, fél 10: Imaközösség a baba-mama szobában, 10 óra: Gyermek-istentisztelet a gyülekezeti teremben. 15 óra: Istentisztelet a gyülekezeti teremben.

 

December 15-től egy ideig megszűnik a csütörtök délutáni istentisztelet gyülekezetünkben.


® Tájékoztatjuk a testvéreket, hogy egyházközségünk bankot váltott. Egyelőre még a régi (OTP-s) számlaszám is működik, de január 1-től már csak az új számlaszámra lehet majd utalni (CIB Bank 10700086-73698681-51100005). Addig mindkét bankszámla elérhető.

 

® Közeledik a naptári év vége. Felhívjuk a testvérek figyelmét, hogy aki még nem rendezte az egyházfenntartói járulék befizetését a 2022. évre, tegye meg ezt a következő hetekben vagy a lelkészi hivatalban, vagy itt a templomban, vagy utalással befizetve. Egyházközségi csekk is található a főbejáratnál.

 

® A Magyar Református Szeretetszolgálat idén is gyűjt tartós élelmiszer adományokat rászoruló embereknek. Megérkeztek a szeretetdobozok, aki szeretne vinni belőle, az iratterjesztő asztalnál átveheti. A gyülekezeti teremben fogjuk gyűjteni a megtöltött dobozokat. Kérjük, hogy aki most elvisz dobozt, az jövő hétre hozza vissza megtöltve, mert a gyűjtés hétről hétre folyamatos lesz. Csekk is van a dobozok mellett, így aki pénzadománnyal szeretné segíteni a gyűjtést, minimum 3000 forint befizetésével megteheti.

 

® A Reformátusok Lapja legújabb kiadása, sok más lelkileg építő kiadvánnyal együtt megvásárolható az iratterjesztésünkben. Kapható a 2023. évi Bibliaolvasó Kalauz és Református falinaptár, valamint megérkezett a Képes Kálvin Kalendárium is.

 

Áldás, békesség!