Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2022. december 25. – Karácsony 1. napja)

2022-12-25 14:32:35 / Robb Martin

.

® Az úrvacsorai jegyeket a mai ünnepi alkalommal Jókai iskolánk és Óvodánk vezetősége adományozta az úrasztalára. Isten áldása legyen a jókedvű adakozókon!

 

® Ma délután 15 órakor is lesz ünnepi istentisztelet a gyülekezeti teremben. Holnap, karácsony 2. napján, 10 órakor tartunk ünnepzáró istentiszteletet a templomban.

 

® December 31-én, szombaton, 17 órakor tartunk óévi hálaadó istentiszteletet a templomban. Utána a „Kövess engem" Kör tartja évzáró alkalmát a gyülekezeti teremben. Január 1-jén, vasárnap, 10 órakor lesz újévi istentiszteletünk a templomban. Gyermek-istentisztelet újév napján nem lesz.


® Tájékoztatjuk a testvéreket, hogy egyházközségünk bankot váltott. Egyelőre még a régi (OTP-s) számlaszám is működik, de január 1-től már csak az új számlaszámra lehet majd utalni (CIB Bank 10700086-73698681-51100005). Addig mindkét bankszámla elérhető.

 

® Közeledik a naptári év vége. Felhívjuk a testvérek figyelmét, hogy aki még nem rendezte az egyházfenntartói járulék befizetését a 2022. évre, tegye meg ezt a következő hetekben vagy a lelkészi hivatalban, vagy itt a templomban, vagy utalással befizetve. Egyházközségi csekk is található a főbejáratnál.

 

® Egyházközségünk januártól kántori szolgálatra keres olyan szolgatársat, aki orgonán, billentyűs hangszeren is tud játszani.

 

® A Magyarországi Református Szeretetszolgálaton keresztül élelmiszerszállítmánnyal és adománygyűjtéssel is segíthetjük az ukrajnai háborútól szenvedőket. A 1358-as adományvonal tárcsázásával hívásonként 500 forinttal lehet hozzájárulni a humanitárius munkához.

 

® A Reformátusok Lapja legújabb kiadása, sok más lelkileg építő kiadvánnyal együtt megvásárolható az iratterjesztésünkben. Kapható a Képes Kálvin Kalendárium is. A reFORRÁS egyházkerületi lap legújabb száma is megvehető. Megérkezett gyülekezeti lapunk, a Deszkaszálkák karácsonyi száma is. Névre szóló borítékban, utcanevek szerint rendezve magukhoz vehetik a testvérek a főbejáratnál.

 

Áldott karácsonyt kívánunk!