Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2023. január 22.)

2023-01-21 01:43:29 / Robb Martin

.

® Jövő heti alkalmaink:

-        Kedd, 18 óra: Fiatal Felnőttek Köre a gyülekezeti teremben.

-        Szerda, 10 óra: Szenior bibliaóra a gyülekezeti teremben. 18 óra: Hajnal Kör a gyülekezeti teremben.

-        Csütörtök, 17 óra: FeTa bibliaóra a gyülekezeti teremben.

-        Péntek, 16.30 óra: Konfirmációs óra a parókián; 17.30 óra: Ifjúsági bibliaóra a parókián; 18 óra: „Kövess engem" Kör a gyülekezeti teremben.

-        Január 29., vasárnap, 10 óra: Istentiszteletet a templomban. Fél 10: Imaközösség a baba-mama szobában. 10 óra: Gyermek-istentisztelet a gyülekezeti teremben.

 

® Presbiteri gyűlést tartunk január 29-én, vasárnap, 15 órától, a gyülekezeti teremben.

 

® Februárban indítjuk a házaspári bibliakört, a baba-mama kört és lehet majd ping-pongozni is gyülekezetünk körében. Ezekről a következőkben jelzéssel leszünk, a részleteket hirdetni fogjuk. Az iratterjesztő asztalnál találhatók jelentkezési lapok. Kérjük, hogy aki valamelyik alkalmon rendszeresen részt szeretne venni, írja fel a nevét a megfelelő lapra!

 

® Márciustól lelkipásztoraink szeretnék meglátogatni azokat az idős testvéreket, akik bármilyen okból kifolyólag nem tudják látogatni az istentiszteleteket. Akik igényelnék ezt a látogatást, jelezzék ezt Beriné Kovács Irén asszonytestvérünk felé. Kérünk jelzést arról is, ha valaki a környezetében tud olyan idős testvérről, aki szívesen venné a lelkipásztoraink látogatását.

 

® A Házasság hete idei országos nyitó istentisztelete itt lesz a Deszkatemplomban február 12-én. Igét hirdet Pásztor Dániel, a Tiszáninneni Református Egyházkerület püspöke.

 

® A Magyarországi Református Szeretetszolgálaton keresztül élelmiszerszállítmánnyal és adománygyűjtéssel is segíthetjük az ukrajnai háborútól szenvedőket. A 1358-as adományvonal tárcsázásával hívásonként 500 forinttal lehet hozzájárulni a humanitárius munkához.

 

® A Reformátusok Lapja legújabb kiadása, sok más lelkileg építő kiadvánnyal együtt megvásárolható az iratterjesztésünkben.

 

Áldás, békesség!