Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2023. március 5. – Böjt 2. vasárnapja, Bibliavasárnap)

2023-03-03 21:36:47 / Robb Martin

.

® A mai istentiszteleten a keresztség sákramentumában részesült Kalinka Ádám és Szendrei Petra Natasa Petra és Izabella nevű gyermeke. Isten áldja meg a keresztelő családot!

 

® Ma délután 15 órakor presbiteri gyűlést tartunk a gyülekezeti teremben.

 

® Jövő heti alkalmaink:

-        Hétfő, 10 óra: Baba-mama Kör a gyülekezeti teremben. 18 óra: Házaspári Bibliakör a gyülekezeti teremben.

-        Kedd, 18 óra: Fiatal Felnőttek Köre a gyülekezeti teremben. 18 óra: Ping-pongozási lehetőség a gyülekezeti teremben.

-        Szerda, 10 óra: Szenior bibliaóra a gyülekezeti teremben.

-        Csütörtök, 17 óra: FeTa bibliaóra a gyülekezeti teremben.

-        Péntek, 16.30 óra: Konfirmációs óra a parókián; 17.30 óra: Ifjúsági bibliaóra a parókián; 18 óra: „Kövess engem" Kör a gyülekezeti teremben.

-        Március 12-én, böjt 3. vasárnapján, 10 órakor tartunk istentiszteletet templomunkban. Fél 10-től imaközösség lesz a baba-mama szobában. 10 órakor gyermek-istentisztelet is lesz a gyülekezeti teremben.

 

® A 2023. évi egyházlátogatás március 8-án, szerdán délután lesz gyülekezetünkben, ennek keretében 17 órától istentisztelet lesz a gyülekezeti teremben.

 

® „Böjti esték" címmel istentisztelet sorozat lesz a belvárosi református egyházközségek szervezésében a következő hetekben. Az első alkalom jövő héten, csütörtökön, március 9-én, 18 órától lesz a belvárosi egyházközség Nyilas Misi Házában.

 

® Bibliavasárnap van, ezért egyházunk Zsinatának felhívására külön perselyt helyeztünk ki a főbejáratnál a bibliafordítás és bibliakiadás támogatására.

 

® Gyermekeink elkezdték a virágvasárnapi szolgálatra való készülést. Szeretettel hívogatjuk és bátorítjuk őket a szolgálatban való részvételre.

 

® A Magyarországi Református Szeretetszolgálaton keresztül élelmiszerszállítmánnyal és adománygyűjtéssel is segíthetjük az ukrajnai háborútól szenvedőket. A 1358-as adományvonal tárcsázásával hívásonként 500 forinttal lehet hozzájárulni a humanitárius munkához.

 

® A Reformátusok Lapja legújabb kiadása, sok más lelkileg építő kiadvánnyal együtt megvásárolható az iratterjesztésünkben. Van lehetőség rendelni az énekeskönyvre kis és nagy méretben is olyan borítót, amilyen a padokon lévő énekeskönyveken van. Aki szeretne élni a lehetőséggel, kérjük, jelezze ezt az iratterjesztő asztalnál lévő lapon!

 

Áldás, békesség!