Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2023. március 12. – Böjt 3. vasárnapja)

2023-03-12 12:27:30 / Robb Martin

.

® Jövő heti alkalmaink:

-        Hétfő, 10 óra: Baba-mama Kör a gyülekezeti teremben.

-        Kedd, 18 óra: Fiatal Felnőttek Köre a gyülekezeti teremben. 18 óra: Ping-pongozási lehetőség a gyülekezeti teremben.

-        Csütörtök, 17 óra: FeTa bibliaóra a gyülekezeti teremben.

-        Péntek, 16.30 óra: Konfirmációs óra a parókián; 17.30 óra: Ifjúsági bibliaóra a parókián; 18 óra: Keresztkérdések Kurzus a gyülekezeti teremben.

-        Március 19-én, böjt 4. vasárnapján, 10 órakor tartunk istentiszteletet templomunkban. 9 órától kóruspróba lesz a gyülekezeti teremben. Fél 10-től imaközösség lesz a baba-mama szobában. 10 órakor gyermek-istentisztelet is lesz a gyülekezeti teremben.

 

® Március 18-án, szombaton, 9 órától, szeretnénk templomunkat és környezetét kitakarítani, megszépíteni. Szeretettel hívjuk és várjuk a testvéreket erre a szolgálatra!

 

® Március 20-22. között, hétfőtől szerdáig, minden nap fél 6-tól, Hitmélyítő Estéket rendezünk a gyülekezeti teremben. Mindhárom estén Nt. Benke András és felesége fog szolgálni közöttünk.

 

® Idén is megrendezzük „Böjti Esték" című istentisztelet sorozatunkat az idősebb testvérek részére, március 24-26. között, péntektől vasárnapig. Minden nap, délután 4 órakor lesznek az alkalmak, a gyülekezeti teremben. 26-án, vasárnap, úrvacsorai közösségben leszünk együtt, melyet szeretetvendégséggel fogunk zárni. Mindhárom alkalommal Nt. Bányiné Varga Erzsébet, a sajóbábonyi gyülekezet lelkipásztora fogja hirdetni Isten Igéjét.

 

® Gyermekeink elkezdték a virágvasárnapi szolgálatra való készülést. Szeretettel hívogatjuk és bátorítjuk őket a szolgálatban való részvételre. A próbák a gyermek-istentisztelet után lesznek a gyülekezeti teremben.

 

® Húsvéti kézműves délutánt szervezünk gyermekeink részére április 1-jén, szombaton, délután 15 órától, Jókai Iskolánkban. A részvételi díj egy jelképes 500 Ft/fő. jelentkezési határidő: március 26. Bővebb információk a kihelyezett plakátokon olvashatók.

 

® Idén nyáron is megrendezzük a gyermekek számára gyülekezeti napközis táborunkat, 2023. június 26-30. között, a Jókai Iskolában. Keresünk olyan testvéreket, aki szívesen részt vennének különféle szolgálatokkal a tábor megszervezésében és lebonyolításában. Plaszkó Zoltán hitoktató testvérünknél lehet jelezni a szolgálatvállalást.

 

® Szomorú szívvel hirdetjük, hogy március 9-én, csütörtökön, 12 órakor, templomunkból kísértük utolsó földi útjára Juhász Béláné Dr. Szigeti Ilona asszonytestvérünket, gyülekezetünk tagját, aki 89 éves korában tért haza Megváltó Urához. Vigasztalódást kívánunk a gyászoló családoknak.

 

® A Magyarországi Református Szeretetszolgálaton keresztül élelmiszerszállítmánnyal és adománygyűjtéssel is segíthetjük az ukrajnai háborútól szenvedőket. A 1358-as adományvonal tárcsázásával hívásonként 500 forinttal lehet hozzájárulni a humanitárius munkához.

 

® A Reformátusok Lapja legújabb kiadása, sok más lelkileg építő kiadvánnyal együtt megvásárolható az iratterjesztésünkben. Van lehetőség rendelni az énekeskönyvre kis én nagy méretben is olyan borítót, amilyen a padokon lévő énekeskönyveken van. Aki szeretne élni a lehetőséggel, kérjük, jelezze ezt az iratterjesztő asztalnál lévő lapon!

 

Áldás, békesség!