Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2023. december 25-26. – Karácsony)

2023-12-25 13:03:24 / Robb Martin

.

® Az úrvacsorai jegyeket a mai ünnepi alkalommal egy magát megnevezni nem kívánó testvérünk adományozta az úrasztalára. Isten áldja meg a jókedvű adakozót.

 

® Gyülekezeti alkalmaink az alábbi rend szerint alakulnak a héten:  

-        Karácsony első napjának délutánján 16 órakor is tartunk ünnepi istentiszteletet a gyülekezeti teremben.

-        Karácsony második napján, 10 órakor lesz ünnepzáró istentiszteletünk a templomban.

 

® December 31-én, vasárnap, 10 órakor tartunk istentiszteletet a templomban. Fél 10-től imaközösség lesz a baba-mama szobában, 10 órakor pedig gyermek-istentisztelet a gyülekezeti teremben. 16 órakor óévi istentiszteletet tartunk majd a templomban.

 

® Január 1-jén, hétfőn, 10 órakor lesz ünnepi újévi istentisztelet a templomban.

 

® Felhívjuk a testvérek figyelmét, hogy közeledik a naptári év vége. Aki még nem rendezte az egyházfenntartói járulék befizetését a 2023. évre, tegye meg ezt a következő napokban! Szeretettel kérjük, hogy nagyon figyeljenek arra a testvérek, hogy az utalásos befizetéseket csak a CIB Bank számláján tudják megtenni, az OTP-s számlaszámon ez már nem lehetséges. A számlaszám megtalálható az egyházközség honlapján.

 

® A Reformátusok Lapja legújabb kiadása, sok más lelkileg építő kiadvánnyal együtt megvásárolható az iratterjesztésünkben. Kapható már a 2024. évi Bibliaolvasó Kalauz, Református Falinaptár és Képes Kálvin Kalendárium is.

 

® Megjelent gyülekezeti lapunk, a Deszkaszálkák legújabb, karácsonyi száma. Névre szóló borítékban magukhoz vehetik a testvérek a főbejáratnál. Vigyük el ismerőseinknek, szomszédainknak is! Megérkezett a reFORRÁS egyházkerületi lap ünnepi száma is, az iratterjesztésben megvásárolható.

 

Áldott karácsonyt kívánunk!