Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2024. január 7.)

2024-01-05 23:44:27 / Robb Martin

.

®  Az istentisztelet után presbiteri gyűlést tartunk a gyülekezeti teremben.

 

® Gyülekezeti alkalmaink az alábbi rend szerint alakulnak a jövő héten:  

-        Hétfő, 10 óra: Baba-mama kör a gyülekezeti teremben.

-        Kedd,  16.30 óra: ifjúsági bibliaóra a parókián. 18 óra: Fiatal Felnőttek Köre a parókián.

-        Szerda,10 óra: Szenior Bibliaóra a gyülekezeti teremben.

-        Csütörtök, 17 óra:  FeTa bibliaóra a gyülekezeti teremben.

-        Péntek, 16.45 óra: Konfirmációs óra lesz gyülekezeti teremben, 18 óra: „Kövess engem" Kör a gyülekezeti teremben.

 

® Január 14-én, vasárnap, 10 órakor tartunk istentiszteletet a templomban. Fél 10-től imaközösség lesz a baba-mama szobában, 10 órakor pedig gyermek-istentisztelet a gyülekezeti teremben. A vasárnap délutáni istentiszteletek bizonytalan ideig szünetelnek.


® Az Aliansz Imahét január 8. és 13. között lesz megrendezve 2024-ben. A nyitó alkalom Miskolcon a metodista gyülekezetben lesz holnap, 18 órától.

 

® Idén az Ökumenikus Imahét alkalmai idén is most januárban lesznek megtartva. A Miskolc belvárosi gyülekezetek pontos menetrendjét a későbbiekben hirdetni fogjuk.

 

® A választói névjegyzéket a főbejáratnál elhelyeztük, kérjük, mindenki nézze át, és ha valamit nem talál rendben valónak, változást észlel, nem találja benne magát, ismerősét, jelezze felénk!

 

® A Reformátusok Lapja legújabb kiadása, sok más lelkileg építő kiadvánnyal együtt megvásárolható az iratterjesztésünkben.

 

Áldás, békesség!