Mádi Református Egyházközség

Hirdetések 2020 december 06. Advent 2. vasárnapja

2020-12-06 10:50:14 / Tar László Péter

2020. december 06. - Advent 2. vasárnapja

Az igehirdetés hanganyaga leölthető az "Igehirdetések" menüpontból

Hirdetések:

Hirdetések 2020. december 06.

 

Hirdetem az adakozás lehetőségét, tudva, hogy a jókedvű adakozót szereti az Isten!

 

Hirdetem, hogy az elmúlt héten két testvérünk külön-külön 3-3 ezer ft.-ot, két testvérünk egyen-egyenként 10-10 ezer ft.-ot, egy család 50. ezer ft.-ot egy másik család pedig 107.563 ft-ot adományozott banki utalással gyülekezetünk javára és Isten dicsőségére. Az Úr áldása legyen életükön és áldozathozatalukon.

 

Hirdetem testvéreimnek, hogy mivel közösségünk önfenntartó, gyülekezetünk tagjanak adományaiból gazdálkodik, ezért perselypénzek adományozására hétköznap délelőttönként is van lehetőség a gyülekezeti házban, az ifjúsági szobában elhelyezett zárt perselyben. Ezt a lehetőséget fenntartjuk mind addig, amíg a vírus helyzet miatt nincs lehetőségünk az összegyülekezésre. Illetve banki átutalással is eljuttathatják adományaikat a gyülekezet számára. Egyházközségünk számlaszáma: 11734145-20016753

Hálásan köszönjük mindazok segítségét, akik már egyik vagy másik módon adományukkal erősítették gyülekezetünket!

 

Hirdetem, hogy a Kálvin Kiadótól megérkeztek a Bibliaolvasó kalauzok - amelyek 300 ft.-ért, a Képes Kálvin kalendáriumok 500 ft.-ért, illetve a Református fali naptárak 100 ft.-ért vásárolhatóak meg. Mivel, idén nem tudtuk összeírni, hogy ki szeretne rendelni a kiadványokból, a tavalyi igények alapján adtuk le a rendeléseket. A nyomtatványok a készlet erejéig megvásárolhatók hétköznap délelőttönként a gyülekezeti házban Kardos Gizellánál.

 

Kapható továbbá Gyökössy Endre pszichológus lelkipásztor néhány rövid áhítata kis füzetecske formájában. Ezek segíthetnek bennünket az adventi időben a Krisztusra figyelésben, illetve ajándéknak is nagyszerűek lehetnek bárki számára. Egy-egy ilyen kiadvány 400 ft-os áron kapható.

 

Jelentem, hogy a templomi alkalmak megtartásáról csak a december 7-én hétfőn elhangzó kormányfői bejelentés tükrében fogunk dönteni. Ezt követően a gyülekezeti honlapon és az egyházközség facebook oldalán is közzé teszem az alkalmainkra vonatkozó híreket. Kérem, hogy erről próbáljuk majd tájékoztatni az internettel nem rendelkező ismerőseinket is. Testvéreim segítségét, megértését köszönöm!

 

Az Úr legyen a gyülekezet őriző pásztora!

 

Áldás, békesség!