Mintaoldal

Köszöntő

2023-11-30 /

Köszöntjük a Tiszáninneni Református Egyházkerület minta aloldalán. Itt megtudhatja, hogy mire képes ez a miniportál, és megtudhatja, hogyan csatlakozhat a projekthez.


Ha végigkattintgat a honlap gombjain, nagyjából láthatja, milyen lehetőségeket kínál ez a program.


Hogyan csatlakozhat?


A Tiszáninneni Református Egyházkerület Gyülekezetei számára a csatlakozásnak egyetlen feltétele van, egy nyilatkozat aláírása és eljuttatása az Adminisztrátorhoz (ez a letöltések menüpontban érhető el), aki ezután elindítja a megadott paraméterek alapján a honlapot, és elküldi az elérhetőségeket, és a további teendőket. Kérem figyelmesen olvassa el a nyilatkozatot, és csak akkor írja alá, ha mindenben egyetért vele.


A nem a Tiszáninneni Református Egyházkerület kebelébe tartozógyülekezetek, szervezeti egységek, vagy a kerületen belül nem közvetlenül gyülekezethez kapcsolódóintézmények, szervezeti egységek számára is igyekszünk megoldást nyújtani honlapok készítésére. Ehhez azonban egy éves 6000 forintos szerver fenntartási, karbantartási hozzájárulást kell kérnünk (havi 500 forint), továbbáa fent említett nyilatkozatot nekik is alákell írni, és eljuttatni az azon szereplő címre. Felhívjuk figyelmüket, hogy nem saját gyülekezeteink számára nem vagyunk kötelesen a honlapkészítés lehetőségét biztosítani, erre a honlap tulajdonosa nem kötelezhető.