EFOP-1.3.5-16-2016-00536 AZONOSÍTÓ SZÁMÚ PÁLYÁZAT ALOLDALA

IV. MÉRFÖLDKŐ

2021-05-03 18:09:56 / Adminisztrátor

„Szívesség a KÖB-ön” Közösségi Önkéntesbank létrehozása és működtetése a Tiszáninneni Református Egyházkerület szervezésébe” című EFOP-1.3.5-16-2016-00536 számú pályázat 2021. április 30. nappal elérte a 4. mérföldkövet, így a projekt fizikai befejezése sikeresen megtörtént.

A negyedik mérföldkő ideje alatt vállalt projekt elemeket sikeresen teljesítettük:

 

Célcsoport toborzása: Az a Covid-19 kapcsolatos kormányrendeletek okán az iskolák online oktatásra való átállása miatt, a témánk feldolgozására egy videót készítettünk, az Irányító Hatóság beleegyezésével. Az elkészített videó levetítésével képesek voltunk elérni a középiskolai tanulok célcsoportba tartozó részét.

 

ROADSHOW - Online előadás/Videó

Alkalmak: A jelenlévő események helyszíne a Covid-19 miatt online módon zajlottak, melyek a következő 6 iskolában kerültek megrendezésre 2021 március 17 és április 26 között történtek meg az alábbi intézmények online óráin: Lévay József Református Gimnázium,Fráter György Katolikus Gimnázium és Kollégium , Vay Miklós Református Szakképző Iskola és Diákotthon, Eötvös József Református Oktatási Központ, Sárospataki Református Kollégium Gimnáziuma,  Irinyi János Református Oktatási Központ

 

Önkéntes tapasztalatcsere

A programba bevont önkéntesek tapasztalataikat megoszthatják egymással, ezzel is segítve egymást abban a folyamatban, amiben vannak. A program elem 2017 novemberétől fut az Tirekifi irodában. A tapasztalatcsere kötetlen formában zajlik. Rendszeres alkalmai péntek esténként voltak, de a vírushelyzetre való tekintettel, jelenleg online folytatjuk.

 

Közösségi szolgálat erősítése

Alkalmak: A jelenlévő események helyszíne a Covid-19 miatt online módon zajlottak, melyek a következő 6 iskolában kerültek megrendezésre 2021 március 17 és április 26 között történtek meg az alábbi intézmények online óráin: Lévay József Református Gimnázium, Fráter György Katolikus Gimnázium és Kollégium, Vay Miklós Református Szakképző Iskola és Diákotthon, Eötvös József Református Oktatási Központ, Sárospataki Református Kollégium Gimnáziuma,  Irinyi János Református Oktatási Központ