A Sárospataki Teológián végzett öregdiákok honlapja

Karácsonyi kántálás

2011-01-06 13:58:50 / Adminisztrátor

2010 karácsonyának küszöbén a sárospataki teológia diákjai az eddigi hagyományokhoz híven, karácsonyi kántálás keretében látogatta meg a Kollégium professzorait, tanárait és munkatársait.

A szorgalmi időszak végén, amikor már mindenki felkészült a legációs szolgálatokra és a szerencsésebbek már egy-két vizsgát is maguk mögött tudhattak, szívesen indult neki a diákság e kellemes szolgálatnak. Gyertyafénnyel, Igével és karácsonyi énekekkel vittük az örömhírt kedves tanárainkhoz és családjaikhoz, ahol szemmel láthatóan nagy örömmel és sok finomsággal fogadták a kántálókat. Ez éven a kántálás két este történt a célból, hogy minél több családhoz eljussunk. Ez úton kérünk szíves elnézést azoktól, akikhez az idő szűkössége és az év végi program sűrűsége miatt még sem tudtunk eljutni. De reméljük, hogy sikerült örömet szerezni ott, ahol megfordultunk és hirdethettük a MEGVÁLTÓ születésének evangéliumát. A szavak helyett, a továbbiakban talán többet mondanak el a fényképek.

Áldott böngészést mindenkinek!

Rjaskó Natália
III. évf katekéta

Galéria

srtakantal01.jpg srtakantal02.jpg srtakantal03.jpg srtakantal04.jpg srtakantal05.jpg srtakantal06.JPG srtakantal07.JPG srtakantal08.JPG srtakantal09.JPG srtakantal10.JPG srtakantal11.JPG