Mécses Központ

Szakmai napokat rendeztek Mályiban

2011-09-28 20:19:37 / Adminisztrátor

Református intézményvezetőknek, intézményi lelkészeknek és mentálhigiéniás szakembereknek szerveztek továbbképzést a Mécses Központban, Mályiban.

A kétnapos szakmai műhelyen több témával várták az érdeklődőket. A résztvevők csoportos foglalkozások keretében osztották meg véleményeiket, tapasztalataikat az új munkatársak integrálásáról, az egyéni-, és a fogyatékkal élők lelkigondozásának módszereiről. A szakmai foglalkozásokat Dr. Bodó Sára egyetemi docens, és Victorné Erdős Eszter a Ráckeresztúri Drogterápiás Otthon vezetője, református lelkész tartották.

Minden évben rendezünk egy kétnapos, illetve egy egynapos szakmai műhelyt - mondta portálunknak Gálné Ács Mária, a továbbképzés szervezője, a miskolci Lórántffy Zsuzsanna Református Kismamaház vezetője. Hozzátette, hétköznapjaink során rengeteg terhet és gondot cipelünk, ezért szükség van egy olyan közösségre, ahol megoszthatjuk problémáinkat. Az intézményvezető rávilágított, a továbbképzés legfontosabb célja, hogy a szakmai készségek fejlesztésén túl a résztvevők egy szeretetteljes közösségben újulhassanak meg.

További képek ide kattintva érhetők el!