Kazinczy Ferenc Református Általános Iskola

Pályázati felhívás

2012-03-14 13:49:04 / Adminisztrátor

Az alapítás alatt álló, a tényleges közoktatási tevékenységet 2012. szeptember 1-én kezdő Kazinczy Ferenc Református Általános Iskola (3561 Felsőzsolca, Sport u. 2.) pályázatot hirdet az alábbi pedagógus munkakör betöltésére:

- Alsó tagozatos tanító.

a) A betöltendő munkakörök száma és jellege: 8 fő alsó tagozatos tanító, főállású, határozatlan idejű munkaviszony keretében alkalmazva.

b) A betöltendő munkakör rövid leírása: A Kazinczy Ferenc Református Általános Iskolában az alsó tagozatos tanítói feladatok ellátása az 1993. évi LXXIX. törvény a közoktatásról, a módosított 1995. évi I. törvény a Magyarországi Református Egyház közoktatási törvénye, valamint az 1992. évi XXII. törvény a munka törvénykönyvéről rendelkezései alapján.

c) A munkavégzés helye: Kazinczy Ferenc Református Általános Iskola 3561 Felsőzsolca, Sport u. 2.

d) A munkakör betöltésének időpontja: 2012. augusztus 1.

e) Pályázati feltételek: Pedagógus munkakör betöltéséhez szükséges felsőfokú iskolai végzettség, büntetlen előélet, egészségügyi alkalmasság, erkölcsös életvitel, rendezett magánélet. Előnyt jelent az aktív gyülekezeti egyháztagság, szakmai gyakorlat.

f) Pályázathoz benyújtandó dokumentumok:

· Az iskolai végzettséget igazoló oklevél/oklevelek fénymásolata.

· Önéletrajz, pályázat.

· Szakmai elképzelések.

· Lelkipásztori ajánlás.

g) Juttatások: A munka törvénykönyvének, a közalkalmazotti illetménytáblának és a közoktatásra vonatkozó jogszabályoknak megfelelően.

h) A pályázat benyújtásának határideje: 2012. március 30.

i) A pályázat elbírálásának határideje: 2012. április 13.

j) További információk: a pályázatot A4 méretű zárt borítékban, egy példányban postán vagy személyesen kell elküldeni vagy beadni a következő címre: Tiszáninneni Református Egyházkerület dr. Újhelyi János iskolaügyi tanácsos részére, 3525 Miskolc, Kossuth L. u. 17.

Olyan pályázók jelentkezését várjuk, akik elkötelezettek a református nevelés iránt.