Szendrői Ifjúságért Alapítvány

Szendrői Ifjúságért Alaptívány önkéntes toborzó programja

2018-02-20 20:23:14 / Benke András

 

 

 

Az Emberi Erőforrás Minisztériuma támogatásával önkénteseknek tartott továbbképzésekre, konferenciákra nyertünk pályázatot, melynek alkalmai a diakóniai központban lesznek. Létrehoztunk a diakóniai központban egy információs pontot is, ahol akik részt szeretnének venni az alapítváby munkájában vagy kérdéseik vannak, amit máshol nem tudnak megoldani, jelentkezhetnek itt. Önkénteseket várunk, akik segítik az alapítvány munkáit, támogatások gyűjtésében, források felkutatásában, pályázatok megírásában, illetve az összegyűjtött pénzösszeg rendeltetésszerű felhasználásában és a támogatott projektek lebonyolításában.

Évről-évre nagy hangsúlyt helyezünk az adó 1% gyűjtésére. Kérjük, hogy akik tehetik, támogassák idén is alapítványunkat 1%-uk felajánlásával. Ez a felajánlónak semmivel nem jár, csak egy papír kitöltése, mellyel alapítványunk megkapja a felajánlott 1%-ot. Ez személyenként kb. 2-3 ezer forint, így ezért nagy jelentőségű, hogy az elmúlt évben is, több, mint 200 ezer forintot kaptunk. Ez azt jelenti, hogy több, mint 100 ember úgy gondolta, hogy az alapatíványunk hasznos munkát végez, s látható eredményeket tud felmutatni.

Az alapítványunk legfőbb célja, hogy a városban lévő oktatást elősegítse, a gyerekek számára színes programokat kínáljanak és megtalálhassák a gyerekek azt, ami őket a legjobban érdekli.

 

Galéria

pic_wp_20171114_17_45_53_pro.jpg EEM.jpg