Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2023. augusztus 13.)

2023-08-12 23:36:40 / Robb Martin

.

® Gyülekezeti alkalmaink az alábbi rend szerint alakulnak a jövő héten:

-        Kedd, 18 óra: Fiatal Felnőttek Köre a parókián.

 

® Augusztus 17-19. között, csütörtöktől szombatig, minden nap 18 órakor, úrvacsorára felkészítő bűnbánati istentiszteleteket tartunk a gyülekezeti teremben.

 

® Augusztus 20-án, vasárnap, nemzeti ünnepünkön, fél 9 és 10 órakor tartunk úrvacsorás istentiszteleteket a templomban, az új kenyérért fogunk hálát adni. Fél 10-kor imaközösség lesz a baba-mama szobában, 10 órakor pedig gyermek-istentisztelet kezdődik a gyülekezeti teremben.

 

® Szomorú szívvel hirdetjük, hogy augusztus 10-én, csütörtökön, 14 órakor, a Szentpéteri kapui temetőben kísértük utolsó földi útjára Fejes Lászlóné Kerekes Julianna asszonytestvérünket, aki 88 éves korában költözött haza Teremtő Urához. Isten adjon vigasztalódást az itt maradt gyászolóknak.

 

® A Magyar Református Szeretetszolgálat az elmúlt évekhez hasonlóan idén is meghirdette „Radírozzuk ki a különbségeket!" címmel nyári tanszergyűjtő programját. Céljuk, hogy országszerte legalább 1358 hátrányos helyzetű gyermeknek örömtelibbé tehessék az iskolakezdést az adományok által. A tanszergyűjtéshez akár tárgyi, akár pénzbeli támogatással lehet csatlakozni. Az újonnan megvásárolt tárgyi adományokat (iskolatáska, tolltartó, füzet stb.) 2023. augusztus 15-ig lehet leadni a Magyar Református Szeretetszolgálat irodáiban és a honlapjukon feltüntetett helyszíneken. A pénzügyi felajánlásokat 2023. augusztus 18-ig várják (10702019-85008898-51100005 CIB)

 

® A Lelkészi Hivatalban a gyülekezeti nyilvántartó lapokat rendezzük, adatokat egyeztetünk, aktualizálunk. Emailben vagy levélben megkeressük azokat a testvéreket, akik még nem töltötték ki az új formátumú nyilatkozatot. Erre a szigorú adatvédelmi szabályzat miatt van szükség. A személyes adatok kezeléséhez és nyilvántartásához aláírt gyülekezeti nyilvántartó lappal kell rendelkeznünk. Kérjük, hogy a lakcímváltozásokról is értesítsék a Lelkészi Hivatalt.

 

® A Tiszántúli Református Egyházkerület honlapján megjelent egy beszámoló „Hálaadás egy lelkészi pályáért - 42 év Krisztus evangéliuma szolgálatában" címmel, Dr. Kádár Péterné Marika nyugalomba vonulása alkalmából. Szeretettel ajánljuk a cikket a testvérek figyelmébe. https://ttre.hu/tartalom/6458/3/keruleti/halaadas-egy-lelkeszi-palyaert-42-ev-krisztus-evangeliuma-szolgalataban

 

® A Reformátusok Lapja legújabb kiadása, sok más lelkileg építő kiadvánnyal együtt megvásárolható az iratterjesztésünkben.

 

Áldás, békesség!