Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2023. augusztus 27.)

2023-08-25 22:54:25 / Robb Martin

.

® A mai istentiszteleten a keresztség sákramentumában részesült Hochvárt Imre és Prekup Judit Judit nevű gyermeke. Isten áldja meg a keresztelő családot!

 

® Az istentisztelet után rövid presbiteri gyűlést tartunk a gyülekezeti teremben.

 

® Gyülekezeti alkalmaink az alábbi rend szerint alakulnak a jövő héten:

-        Kedd, 18 óra: Fiatal Felnőttek Köre a parókián.

 

® Szeptember 3., vasárnap, 10 óra: Istentiszteletet a templomban. Jókai Iskolánk nevelőtestületének tanévnyitó istentisztelete. Fél 10: Imaközösség a baba-mama szobában, 10 óra: Gyermek-istentisztelet a gyülekezeti teremben.

 

® A Jókai Mór Református Általános Iskola tanévnyitó ünnepi istentisztelete szeptember 1-én lesz 8 órától, itt a templomban.

 

® Szeptembertől már 10 órakor tartunk vasárnapi istentiszteleteket a templomban.

 

® Következő filmklubunkat szeptember 2-án, szombaton 17 órakor tartjuk gyülekezeti termünkben. A film címe Igazából Mennyország, mely egy 4 éves kisfiú csodával határos felépüléséről szól, aki gyermeki ártatlansággal mesél a mennyországban tett csodálatos utazásáról, miközben élet és halál között lebegett a kórházban. A film érdekessége, hogy valós eseményeken alapszik.

 

® A Fogyatékosok Református Ápoló-Gondozó Otthona (Sajósenye, Kossuth Lajos u. 16.) szeptember 9-én, szombaton Gyülekezeti Napot tart, melyre szeretettel hívják és várják gyülekezetünk tagjait. Program: Fél 10 és 10 óra között lesz a gyülekező, 10 órától áhítat, negyed 11-től a lakók műsora, háromnegyed 11-től az intézmény megtekintése, 12-től ebéd, 13 órától kötetlen beszélgetés, 14 órától közös dicsőítés, 15 órakor programzárás.

 

® Az ősz folyamán gyülekezeti tisztújítás lesz egyházunk törvényei szerint. A részleteket jelezzük folyamatosan.

 

® A Reformátusok Lapja legújabb kiadása, sok más lelkileg építő kiadvánnyal együtt megvásárolható az iratterjesztésünkben.

 

Áldás, békesség!