Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2023. november 19.)

2023-11-16 21:04:27 / Robb Martin

.

® Ma délután is lesz istentisztelet a gyülekezeti teremben, 16 órától.

 

® Gyülekezeti alkalmaink az alábbi rend szerint alakulnak a jövő héten: 

-        Hétfő, 10 óra: Baba-mama Kör a gyülekezeti teremben.

-        Kedd, 16.30 óra: Ifjúsági bibliaóra a parókián. 18 óra: Fiatal Felnőttek Köre a parókián.

-        Szerda, 10 óra: Szenior bibliaóra a gyülekezeti teremben. 17.30 óra: Hajnal Kör a gyülekezeti teremben.

-        Csütörtök, 17 óra: FeTa bibliaóra a gyülekezeti teremben.

-        Péntek, 16.45 óra: Konfirmációs óra a parókián. 18 óra: Keresztkérdések Kurzus a gyülekezeti teremben.

 

® November 26-án, vasárnap, 10 órakor tartunk istentiszteletet a templomban. Háromnegyed 9-től kóruspróba lesz a gyülekezeti teremben, fél 10-től imaközösség lesz a baba-mama szobában, 10 órakor gyermek-istentisztelet kezdődik a gyülekezeti teremben. 16 órakor is lesz istentisztelet a gyülekezeti teremben.

 

® Szeretettel köszöntjük gyülekezetünk közösségében Tar László nagytiszteletű urat, a mádi gyülekezet lelkipásztorát, aki az igehirdetés szolgálatát végezte ma körünkben, és az elmúlt 3 napban.

 

® November 25-én, szombaton, Filmklubot rendezünk a gyülekezeti teremben, 16 órától. A vetítésre kerülő film címe: A lopott idő. A film egy a nem túl távoli jövőben játszódó sci-fi, amely a társadalmi rétegek közötti különbségek kérdését feszegeti és az idő fontosságára hívja fel a figyelmet.

 

® December 2-án, szombaton, 16 órától Tötös Roland operaénekes ad adventi koncertet templomunkban. Az alkalom során többek között Bach és Schubert karácsonyi darabjait hallhatjuk. A belépés ingyenes, de adományokat elfogadunk.

 

® A Wycliffe Bibliafordítók Egyesülete Adventi Jótékonysági Estet rendez december 9-én, szombaton, az Egyházkerületi Székház Nagytermében, a Kossuth utcán. A rendezvény 17 órakor kezdődik, kapunyitás 16.30-kor. A belépés ingyenes, azonban a rendezvény támogatható a helyszínen, valamint a plakáton található link segítségével. Az összegyűjtött pénzadomány a bibliafordítás munkáját fogják szolgálni.

 

® Közeledik az adventi időszak. Terveink szerint december 9-én, szombaton délután rendezünk majd adventi kézműves délutánt a gyermekek számára, Jókai Iskolánk aulájában. Segítőket keresünk a kézműves foglalkozások levezetéséhez. Aki szívesen részt venne a szolgálat előkészítésében és lebonyolításában, jelezze ezt Plaszkó Zoltán hitoktató testvérünknél! A mai napon megkezdődik a szentesti gyermekszolgálatra való felkészülés is. Várjuk a gyermekek jelentkezését erre is. A szerepek választása, kiosztása ma, a gyermek-istentisztelet végén lesz, a gyülekezeti teremben. A próbák a jövő vasárnaptól indulnak majd.

 

® Felhívjuk a testvérek figyelmét, hogy közeledik a naptári év vége. Aki még nem rendezte az egyházfenntartói járulék befizetését a 2023. évre, tegye meg ezt a következő hetekben! Szeretettel kérjük, hogy nagyon figyeljenek arra a testvérek, hogy az utalásos befizetéseket csak a CIB Bank számláján tudják megtenni, az OTP-s számlaszámon ez már nem lehetséges. A számlaszám megtalálható az egyházközség honlapján.

 

Áldás, békesség!