Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2023. november 26.)

2023-11-24 21:21:30 / Robb Martin

.

® Ma délután is lesz istentisztelet a gyülekezeti teremben, 16 órától. 17 órakor pedig presbiteri gyűlést tartunk, szintén a gyülekezeti teremben.

 

® Gyülekezeti alkalmaink az alábbi rend szerint alakulnak a jövő héten: 

-        Hétfő, 10 óra: Baba-mama Kör a gyülekezeti teremben.

-        Kedd, 16.30 óra: Ifjúsági bibliaóra a parókián. 18 óra: Fiatal Felnőttek Köre a parókián.

-        Szerda, 10 óra: Szenior bibliaóra a gyülekezeti teremben.

-        Csütörtök, 17 óra: FeTa bibliaóra a gyülekezeti teremben.

-        Péntek, 16.45 óra: Konfirmációs óra a parókián. 18 óra: „Kövess engem" Kör a gyülekezeti teremben.

 

® December 3-án, advent 1. vasárnap, 10 órakor tartunk istentiszteletet a templomban. Háromnegyed 9-től kóruspróba lesz a gyülekezeti teremben, fél 10-től imaközösség lesz a baba-mama szobában, 10 órakor gyermek-istentisztelet kezdődik a gyülekezeti teremben, 11 órakor a gyermekek próbája szintén a gyülekezeti teremben. 16 órakor is lesz istentisztelet a gyülekezeti teremben.

 

® Szomorú szívvel hirdetjük, hogy november 21-én, kedden, 10 órakor, a Szentpéteri kapui temetőben kísértük utolsó földi útjára Czakó István testvérünket, aki 67 éves korában költözött haza Teremtőjéhez. Vigasztalódást kívánunk a gyászoló családnak.

 

® December 2-án, szombaton, 16 órától Tötös Roland operaénekes ad adventi koncertet templomunkban. Az alkalom során többek között Bach és Schubert karácsonyi darabjait hallhatjuk. A belépés ingyenes, de adományokat elfogadunk.

 

® A Wycliffe Bibliafordítók Egyesülete Adventi Jótékonysági Estet rendez december 9-én, szombaton, az Egyházkerületi Székház Nagytermében, a Kossuth utcán. A rendezvény 17 órakor kezdődik, kapunyitás 16.30-kor. A belépés ingyenes, azonban a rendezvény támogatható a helyszínen, valamint a plakáton található link segítségével. Az összegyűjtött pénzadomány a bibliafordítás munkáját fogják szolgálni.

 

® December 9-én, szombaton, 15 órától, Jókai iskolánk aulájában rendezünk majd adventi kézműves délutánt a gyermekek számára. A részvételi díj: 500 forint gyermekenként. Jelentkezési határidő: december 3. jelentkezni lehet a plakáton megadott telefonszámon, illetve e-mail címen. Segítőket keresünk a kézműves foglalkozások levezetéséhez. Aki szívesen részt venne a szolgálat előkészítésében és lebonyolításában, jelezze ezt Plaszkó Zoltán hitoktató testvérünknél!

 

® Felhívjuk a testvérek figyelmét, hogy közeledik a naptári év vége. Aki még nem rendezte az egyházfenntartói járulék befizetését a 2023. évre, tegye meg ezt a következő hetekben! Szeretettel kérjük, hogy nagyon figyeljenek arra a testvérek, hogy az utalásos befizetéseket csak a CIB Bank számláján tudják megtenni, az OTP-s számlaszámon ez már nem lehetséges. A számlaszám megtalálható az egyházközség honlapján.

 

® A Reformátusok Lapja legújabb kiadása, sok más lelkileg építő kiadvánnyal együtt megvásárolható az iratterjesztésünkben.

 

Áldás, békesség!